Csima, György (2015) Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015035
Teljes szöveg
|
PDF :
4MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
294kB | |
|
PDF : (draft in English)
399kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Fekete András, Vozáry Eszter |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 857 |
| Védés dátuma: | 22 szeptember 2015 |
| DOI: | 10.14267/phd.2015035 |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Aug 2015 10:37 |
| Last Modified: | 03 Dec 2015 10:21 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika