Élelmiszerromálást okozó Yarrowia csoport biodiverzitása különböző élelmiszerekben = Biodiversity of food spoilage Yarrowia group in different kinds of food

Nagy, Edina Szandra (2015) Élelmiszerromálást okozó Yarrowia csoport biodiverzitása különböző élelmiszerekben = Biodiversity of food spoilage Yarrowia group in different kinds of food. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015033

[img]
Előnézet
PDF :
4Mb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
341Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
196Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Péter Gábor
Témakör:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:855
A védés dátuma:23 Szeptember 2015
DOI:10.14267/phd.2015033
Elhelyezés dátuma:18 Aug 2015 11:22
Utolsó változtatás:09 Okt 2015 10:36

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap