Membrán- és ozmotikus desztilláció élelmiszeripari és környezetvédelmi vonatkozásai = Food engineering and environmental aspects of membrane and osmotic distillation

Rácz, Gábor (2015) Membrán- és ozmotikus desztilláció élelmiszeripari és környezetvédelmi vonatkozásai = Food engineering and environmental aspects of membrane and osmotic distillation. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015018

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
4Mb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
645Kb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
542Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Vatai Gyula, Kovács Zoltán
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:840
Date:28 May 2015
DOI:10.14267/phd.2015018
Deposited On:24 Apr 2015 08:27
Last Modified:08 Jun 2015 13:41

Repository Staff Only: item control page