Membrán- és ozmotikus desztilláció élelmiszeripari és környezetvédelmi vonatkozásai = Food engineering and environmental aspects of membrane and osmotic distillation

Rácz, Gábor (2015) Membrán- és ozmotikus desztilláció élelmiszeripari és környezetvédelmi vonatkozásai = Food engineering and environmental aspects of membrane and osmotic distillation. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015018

[img]
Előnézet
PDF : (disszertáció)
4Mb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
645Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
542Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Vatai Gyula, Kovács Zoltán
Témakör:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:840
A védés dátuma:28 Május 2015
DOI:10.14267/phd.2015018
Elhelyezés dátuma:24 Ápr 2015 08:27
Utolsó változtatás:08 Jún 2015 13:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap