Technológiai műveletek hatásai az egri bikavér élettanilag aktív vegyületeinek összetételére és érzékszervi tulajdonságaira = A review of the effect of wine technology procedures on the polyphenolic compounds and sensory analysis in red wines

Balga, Irina (2015) Technológiai műveletek hatásai az egri bikavér élettanilag aktív vegyületeinek összetételére és érzékszervi tulajdonságaira = A review of the effect of wine technology procedures on the polyphenolic compounds and sensory analysis in red wines. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015006

[img]
Preview
PDF :
3335Kb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
276Kb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
309Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Kállay Miklós
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:828
Date:11 March 2015
DOI:10.14267/phd.2015006
Deposited On:17 Feb 2015 16:26
Last Modified:31 Mar 2015 14:06

Repository Staff Only: item control page