Lactobacillus casei által termelt xenobiotikumok azonosítása és a kajszi önmeddőségének vizsgálata metabolomikai ujjnyomatkészítés segítségével = Identification of xenobiotics produced by Lactobacillus casei and metabolic fingerprinting of self-incompatibility of apricot

Lénárt, József (2015) Lactobacillus casei által termelt xenobiotikumok azonosítása és a kajszi önmeddőségének vizsgálata metabolomikai ujjnyomatkészítés segítségével = Identification of xenobiotics produced by Lactobacillus casei and metabolic fingerprinting of self-incompatibility of apricot. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015003

[img]
Előnézet
PDF :
2438Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
338Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
324Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Dernovics Mihály, Hegedűs Attila
Témakör:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Kémia
Azonosító kód:825
A védés dátuma:27 Február 2015
DOI:10.14267/phd.2015003
Elhelyezés dátuma:27 Jan 2015 14:37
Utolsó változtatás:27 Feb 2015 11:53

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap