Fogliano, Vincenzo (2015) Maillard Reaction Products: Occurence, mitigation strategies and their physiological relevance. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015001
Teljes szöveg
|
PDF : (dissertation in English)
3MB | |
|
PDF : (draft in English)
131kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Simon Sarkadi Livia |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 823 |
| Védés dátuma: | 30 január 2015 |
| DOI: | 10.14267/phd.2015001 |
| Elhelyezés dátuma: | 05 Jan 2015 16:27 |
| Last Modified: | 24 Feb 2015 14:00 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika