Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése = Development and critical evaluation of LC-ESI-MS techniques based on spiking procedures

Deák, Edit (2014) Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése = Development and critical evaluation of LC-ESI-MS techniques based on spiking procedures. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014068

[img]
Preview
PDF :
2459Kb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
366Kb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
380Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Stefanovitsné Bányai Éva, Dernovics Mihály
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:808
Date:1 December 2014
DOI:10.14267/phd.2014068
Deposited On:10 Nov 2014 08:13
Last Modified:16 Dec 2014 15:21

Repository Staff Only: item control page