Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése = Development and critical evaluation of LC-ESI-MS techniques based on spiking procedures

Deák, Edit (2014) Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése = Development and critical evaluation of LC-ESI-MS techniques based on spiking procedures. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014068

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
2MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
375kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
389kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Stefanovitsné Bányai Éva, Dernovics Mihály
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:808
Védés dátuma:1 december 2014
DOI:10.14267/phd.2014068
Elhelyezés dátuma:10 Nov 2014 08:13
Last Modified:16 Dec 2014 15:21

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics