Deák, Edit (2014) Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése = Development and critical evaluation of LC-ESI-MS techniques based on spiking procedures. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014068
Teljes szöveg
|
PDF :
2MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
375kB | |
|
PDF : (draft in English)
389kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Stefanovitsné Bányai Éva, Dernovics Mihály |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 808 |
| Védés dátuma: | 1 december 2014 |
| DOI: | 10.14267/phd.2014068 |
| Elhelyezés dátuma: | 10 Nov 2014 08:13 |
| Last Modified: | 16 Dec 2014 15:21 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika