Fűszerpaprika őrlemények szín- és illattulajdonságainak vizsgálata = Investigation of colour and aroma properties of red pepper powders

Csóka, Mariann (2014) Fűszerpaprika őrlemények szín- és illattulajdonságainak vizsgálata = Investigation of colour and aroma properties of red pepper powders. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014065

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
7MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
486kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
483kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Korány Kornél
Kulcsszavak:GC-MS, aromaanyagok, fűszerpaprika, red pepper volatiles
Tárgy:Növénytan, botanika
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:794
Védés dátuma:24 november 2014
DOI:10.14267/phd.2014065
Elhelyezés dátuma:06 Oct 2014 10:20
Last Modified:16 Dec 2014 14:53

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics