Fűszerpaprika őrlemények szín- és illattulajdonságainak vizsgálata = Investigation of colour and aroma properties of red pepper powders

Csóka, Mariann (2014) Fűszerpaprika őrlemények szín- és illattulajdonságainak vizsgálata = Investigation of colour and aroma properties of red pepper powders. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014065

[img]
Előnézet
PDF :
7Mb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
475Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
472Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Korány Kornél
Kulcsszavak:GC-MS, aromaanyagok, fűszerpaprika, red pepper volatiles
Témakör:Növénytan, botanika
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:794
A védés dátuma:24 November 2014
DOI:10.14267/phd.2014065
Elhelyezés dátuma:06 Okt 2014 10:20
Utolsó változtatás:16 Dec 2014 14:53

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap