Új, rögzített β-glükozidáz enzimkészítmény előállítása és élelmiszeripari felhasználhatóságának vizsgálata = Production of new immobilized β-glucosidase and study on its food industrial applicability

Radva, Dániel (2014) Új, rögzített β-glükozidáz enzimkészítmény előállítása és élelmiszeripari felhasználhatóságának vizsgálata = Production of new immobilized β-glucosidase and study on its food industrial applicability. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014029

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
2088Kb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
390Kb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
387Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Kosáry Judit
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:764
Date:29 May 2014
DOI:10.14267/phd.2014029
Deposited On:05 May 2014 13:46
Last Modified:11 Nov 2014 16:35

Repository Staff Only: item control page