Új, rögzített β-glükozidáz enzimkészítmény előállítása és élelmiszeripari felhasználhatóságának vizsgálata = Production of new immobilized β-glucosidase and study on its food industrial applicability

Radva, Dániel (2014) Új, rögzített β-glükozidáz enzimkészítmény előállítása és élelmiszeripari felhasználhatóságának vizsgálata = Production of new immobilized β-glucosidase and study on its food industrial applicability. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014029

[img]
Előnézet
PDF : (disszertáció)
2088Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
390Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
387Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Kosáry Judit
Témakör:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:764
A védés dátuma:29 Május 2014
DOI:10.14267/phd.2014029
Elhelyezés dátuma:05 Máj 2014 13:46
Utolsó változtatás:11 Nov 2014 16:35

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap