Pulzáló elektromos térerő és nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazása gyümölcslevek kíméletes tartósítására [védés előtt] = Application of pulsed electric field and high hydrostatic pressure technology for the mild preservation of fruit juices

Hartyáni, Piroska (2012) Pulzáló elektromos térerő és nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazása gyümölcslevek kíméletes tartósítására [védés előtt] = Application of pulsed electric field and high hydrostatic pressure technology for the mild preservation of fruit juices. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF : (disszertáció)
2700Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
775Kb
[img] PDF : (draft in English)
113Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Cserhalmi Zsuzsanna
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:647
A védés dátuma:2012
Elhelyezés dátuma:31 Okt 2012 10:25
Utolsó változtatás:12 Nov 2012 11:33

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap