Módszer kenyérbélzet állományjellemzőinek meghatározására [védés előtt] = Method for evaluation of textural attributes of bread crumb

Lambertné Meretei, Anikó (2012) Módszer kenyérbélzet állományjellemzőinek meghatározására [védés előtt] = Method for evaluation of textural attributes of bread crumb. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF : (disszertáció)
2002Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
136Kb
[img] PDF : (draft in English)
101Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Baranyai László, Fekete András
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:645
A védés dátuma:2012
Elhelyezés dátuma:30 Okt 2012 14:00
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:42

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap