Komplex membrántechnikai alkalmazás és modellezés kajszibaracklé feldolgozására [védés előtt] = Application and modelling of complex membrane techniques for proceeding of apricot juice

Fogarassy, Eszter (2012) Komplex membrántechnikai alkalmazás és modellezés kajszibaracklé feldolgozására [védés előtt] = Application and modelling of complex membrane techniques for proceeding of apricot juice. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
6Mb
[img] PDF : (az értekezés tézsei magyar nyelven)
343Kb
[img] PDF : (draft in English)
208Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Békássyné Molnár Erika
Kulcsszavak:gyümölcslé, gyümölcsital, membránműveletek, gyümölcslésűrítmény
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:610
A védés dátuma:12 Április 2012
Elhelyezés dátuma:22 Márc 2012 11:19
Utolsó változtatás:03 Ápr 2012 11:28

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap