Tojáslevek kis hőmérsékletű hőkezelése = Low temperature heat treatment of liquid eggs

Németh, Csaba (2012) Tojáslevek kis hőmérsékletű hőkezelése = Low temperature heat treatment of liquid eggs. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
2614Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
119Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
180Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Balla Csaba
Kulcsszavak:hőkezelés, Salmonella Enteritidis
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:601
A védés dátuma:2012
Elhelyezés dátuma:06 Feb 2012 12:32
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap