Németh, Csaba (2012) Tojáslevek kis hőmérsékletű hőkezelése = Low temperature heat treatment of liquid eggs. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
2MB | |
|
PDF : (draft in English)
122kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
185kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Balla Csaba |
| Kulcsszavak: | hőkezelés, Salmonella Enteritidis |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 601 |
| Védés dátuma: | 2012 |
| Elhelyezés dátuma: | 06 Feb 2012 12:32 |
| Last Modified: | 28 Sep 2013 14:41 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika