Molecular monitoring of meat spoiling Pseudomonas species analysis of Staphylococcal enterotoxin expression and formation [védés előtt] = Húsromlást okozó Pseudomonas fajok molekuláris nyomon követése, valamint a sztafilokokkusz enterotoxin gén expressziójának és termelésének vizsgálata

Márta, Dóra (2012) Molecular monitoring of meat spoiling Pseudomonas species analysis of Staphylococcal enterotoxin expression and formation [védés előtt] = Húsromlást okozó Pseudomonas fajok molekuláris nyomon követése, valamint a sztafilokokkusz enterotoxin gén expressziójának és termelésének vizsgálata. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF : (dissertation in English)
6Mb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
474Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
555Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Maráz Anna, Peter Rådström
Kulcsszavak:mikrobiológia, Pseudomonas, toxin, ételmérgezés, applied microbiology
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:597
A védés dátuma:6 Február 2012
Elhelyezés dátuma:17 Jan 2012 14:02
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap