Molecular monitoring of meat spoiling Pseudomonas species analysis of Staphylococcal enterotoxin expression and formation [védés előtt] = Húsromlást okozó Pseudomonas fajok molekuláris nyomon követése, valamint a sztafilokokkusz enterotoxin gén expressziójának és termelésének vizsgálata

Márta, Dóra (2012) Molecular monitoring of meat spoiling Pseudomonas species analysis of Staphylococcal enterotoxin expression and formation [védés előtt] = Húsromlást okozó Pseudomonas fajok molekuláris nyomon követése, valamint a sztafilokokkusz enterotoxin gén expressziójának és termelésének vizsgálata. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (dissertation in English)
6MB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
485kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
569kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Maráz Anna, Peter Rådström
Kulcsszavak:mikrobiológia, Pseudomonas, toxin, ételmérgezés, applied microbiology
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:597
Védés dátuma:6 február 2012
Elhelyezés dátuma:17 Jan 2012 14:02
Last Modified:28 Sep 2013 14:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics