Márta, Dóra (2012) Molecular monitoring of meat spoiling Pseudomonas species analysis of Staphylococcal enterotoxin expression and formation = Húsromlást okozó Pseudomonas fajok molekuláris nyomon követése, valamint a sztafilokokkusz enterotoxin gén expressziójának és termelésének vizsgálata. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF : (dissertation in English)
6MB | |
|
PDF : (draft in English)
485kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
569kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Maráz Anna, Peter Rådström |
| Kulcsszavak: | mikrobiológia, Pseudomonas, toxin, ételmérgezés, applied microbiology |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 597 |
| Védés dátuma: | 6 február 2012 |
| Elhelyezés dátuma: | 17 Jan 2012 14:02 |
| Last Modified: | 20 Jan 2025 08:19 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika