Rádiófrekvenciás hőkezelési technológia kidolgozása csípősségmentes mustármagliszt (Sinapis alba L.) előállítására = Development of radio frequency heat treatment technology for the production of non-pungent mustard (Sinapis alba L.) seed flour

Vetőné Kiszter, Andrea Klára (2011) Rádiófrekvenciás hőkezelési technológia kidolgozása csípősségmentes mustármagliszt (Sinapis alba L.) előállítására = Development of radio frequency heat treatment technology for the production of non-pungent mustard (Sinapis alba L.) seed flour. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
1MB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
239kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
224kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Schusterné Gajzágó Ildikó
Kulcsszavak:fűszernövény, gyógynövény, mustár, hőkezelés, mitrozináz
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:590
Védés dátuma:2011
Elhelyezés dátuma:29 Nov 2011 09:07
Last Modified:28 Sep 2013 14:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics