Rádiófrekvenciás hőkezelési technológia kidolgozása csípősségmentes mustármagliszt (Sinapis alba L.) előállítására = Development of radio frequency heat treatment technology for the production of non-pungent mustard (Sinapis alba L.) seed flour

Vetőné Kiszter, Andrea Klára (2011) Rádiófrekvenciás hőkezelési technológia kidolgozása csípősségmentes mustármagliszt (Sinapis alba L.) előállítására = Development of radio frequency heat treatment technology for the production of non-pungent mustard (Sinapis alba L.) seed flour. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
1942Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
233Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
219Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Schusterné Gajzágó Ildikó
Kulcsszavak:fűszernövény, gyógynövény, mustár, hőkezelés, mitrozináz
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:590
A védés dátuma:2011
Elhelyezés dátuma:29 Nov 2011 09:07
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap