Vetőné Kiszter, Andrea Klára (2011) Rádiófrekvenciás hőkezelési technológia kidolgozása csípősségmentes mustármagliszt (Sinapis alba L.) előállítására = Development of radio frequency heat treatment technology for the production of non-pungent mustard (Sinapis alba L.) seed flour. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
1MB | ||
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
239kB | ||
|
PDF : (draft in English)
224kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Schusterné Gajzágó Ildikó |
| Kulcsszavak: | fűszernövény, gyógynövény, mustár, hőkezelés, mitrozináz |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 590 |
| Védés dátuma: | 2011 |
| Elhelyezés dátuma: | 29 Nov 2011 09:07 |
| Last Modified: | 28 Sep 2013 14:41 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika