Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin

Szedljak, Ildikó (2011) Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
900Kb
[img] PDF : (draft in English)
115Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
226Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Kosáry Judit
Uncontrolled Keywords:dohánytermesztés, dohányipari alapanyagok
Subjects:Garden crops, fruits, horticulture
Chemistry
ID Code:577
Date:2011
Deposited On:24 Oct 2011 13:24
Last Modified:30 May 2012 07:42

Repository Staff Only: item control page