Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin

Szedljak, Ildikó (2011) Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
900Kb
[img] PDF : (draft in English)
115Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
226Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Kosáry Judit
Kulcsszavak:dohánytermesztés, dohányipari alapanyagok
Témakör:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Kémia
Azonosító kód:577
A védés dátuma:2011
Elhelyezés dátuma:24 Okt 2011 13:24
Utolsó változtatás:30 Máj 2012 07:42

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap