Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin

Szedljak, Ildikó (2011) Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
922kB
[img] PDF : (draft in English)
118kB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
231kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Kosáry Judit
Kulcsszavak:dohánytermesztés, dohányipari alapanyagok
Tárgy:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Kémia
Azonosító kód:577
Védés dátuma:2011
Elhelyezés dátuma:24 Oct 2011 13:24
Last Modified:30 May 2012 07:42

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics