Szedljak, Ildikó (2011) Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
922kB | |
PDF : (draft in English)
118kB | |
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
231kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Kosáry Judit |
Kulcsszavak: | dohánytermesztés, dohányipari alapanyagok |
Tárgy: | Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet Kémia |
Azonosító kód: | 577 |
Védés dátuma: | 2011 |
Elhelyezés dátuma: | 24 Oct 2011 13:24 |
Last Modified: | 30 May 2012 07:42 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap