Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire [védés előtt]

Biczó-Kabai, Veronika (2011) Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire [védés előtt]. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
1527Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
84Kb
[img] PDF : (draft in English)
62Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Fekete András
Kulcsszavak:minőségirányítás, csokoládé, kakaóvaj
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:572
A védés dátuma:2011
Elhelyezés dátuma:18 Okt 2011 13:55
Utolsó változtatás:14 Nov 2011 09:02

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap