Biczó-Kabai, Veronika (2011) Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
1MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
86kB | |
|
PDF : (draft in English)
63kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Fekete András |
| Kulcsszavak: | minőségirányítás, csokoládé, kakaóvaj |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 572 |
| Védés dátuma: | 16 november 2011 |
| Elhelyezés dátuma: | 18 Oct 2011 13:55 |
| Last Modified: | 20 Jan 2025 07:58 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika