Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése = Development of the controlled atmosphere storage technology of apricot

Hitka, Géza (2011) Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése = Development of the controlled atmosphere storage technology of apricot. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
2276Kb
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
159Kb
[img] PDF : (draft in English)
204Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Balla Csaba
Kulcsszavak:kajszi, szabályozott légterű tárolás (SzL), közeli infravörös spektroszkópia (NIR), szilárd fázisú mikroextrakció (SPME), klorofill fluoreszcencia, alsó oxigénküszöb érték (LOL)
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:564
A védés dátuma:2011
Elhelyezés dátuma:01 Szept 2011 10:20
Utolsó változtatás:30 Máj 2012 07:51

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap