Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése = Development of the controlled atmosphere storage technology of apricot

Hitka, Géza (2011) Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése = Development of the controlled atmosphere storage technology of apricot. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
2MB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
162kB
[img] PDF : (draft in English)
209kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Balla Csaba
Kulcsszavak:kajszi, szabályozott légterű tárolás (SzL), közeli infravörös spektroszkópia (NIR), szilárd fázisú mikroextrakció (SPME), klorofill fluoreszcencia, alsó oxigénküszöb érték (LOL)
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:564
Védés dátuma:2011
Elhelyezés dátuma:01 Sep 2011 10:20
Last Modified:30 May 2012 07:51

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics