Hitka, Géza (2011) Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése = Development of the controlled atmosphere storage technology of apricot. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
2MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
162kB | |
|
PDF : (draft in English)
209kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Balla Csaba |
| Kulcsszavak: | kajszi, szabályozott légterű tárolás (SzL), közeli infravörös spektroszkópia (NIR), szilárd fázisú mikroextrakció (SPME), klorofill fluoreszcencia, alsó oxigénküszöb érték (LOL) |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 564 |
| Védés dátuma: | 2011 |
| Elhelyezés dátuma: | 01 Sep 2011 10:20 |
| Last Modified: | 30 May 2012 07:51 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika