A membránszeparáció szerepe a borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában = The role of membrane separation in alcohol removing of wines and in dehydration of industrial alcohols

Takács, László (2010) A membránszeparáció szerepe a borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában = The role of membrane separation in alcohol removing of wines and in dehydration of industrial alcohols. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF : (draft in english)
146Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
152Kb
[img]
Előnézet
PDF :
3926Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Vatai Gyula
Kulcsszavak:alkoholmentesítés, membránszűrés, pervaporáció
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:511
A védés dátuma:2010
Elhelyezés dátuma:07 Okt 2010 14:01
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap