Takács, László (2010) A membránszeparáció szerepe a borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában = The role of membrane separation in alcohol removing of wines and in dehydration of industrial alcohols. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF : (draft in english)
149kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
156kB | |
|
PDF :
4MB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Vatai Gyula |
| Kulcsszavak: | alkoholmentesítés, membránszűrés, pervaporáció |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 511 |
| Védés dátuma: | 2010 |
| Elhelyezés dátuma: | 07 Oct 2010 14:01 |
| Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika