A kockázatelemzés szerepe az élelmiszeripari minőségirányításban

Syposs, Zoltán (2003) A kockázatelemzés szerepe az élelmiszeripari minőségirányításban. Doktori (PhD) értekezés, Szent István Egyetem, Tájépítészet és Döntéstámogató Rendszerek Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
840Kb
[img]
Előnézet
PDF :
276Kb
[img]
Előnézet
PDF :
226Kb
[img]
Előnézet
PDF :
234Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Kollár Gábor
Kulcsszavak:élelmiszeripar, kockázatelemzés, vízkezelés
Témakör:Környezet-gazdaságtan
Kémia
Azonosító kód:490
A védés dátuma:2003
Elhelyezés dátuma:21 Júl 2010 00:40
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap