A versenyképesség biztosításának új minőségi dimenziója az élelmiszergazdaságban EU csatlakozásunk szempontjából

Pallóné Kisérdi, Imola (2003) A versenyképesség biztosításának új minőségi dimenziója az élelmiszergazdaságban EU csatlakozásunk szempontjából. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészet és Döntéstámogató Rendszerek Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
1432Kb
[img]
Előnézet
PDF :
168Kb
[img]
Előnézet
PDF :
268Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Hajdu Istvánné
Kulcsszavak:élelmiszergazdaság, iparjogvédelem
Témakör:Döntéselmélet
Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Azonosító kód:488
A védés dátuma:2003
Elhelyezés dátuma:20 Júl 2010 01:52
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap