Thermomyces lanuginosus eredetű α-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzése

Rezessyné Szabó, Judit (2003) Thermomyces lanuginosus eredetű α-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzése. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
1890Kb
[img]
Előnézet
PDF :
220Kb
[img]
Előnézet
PDF :
251Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Hoschke Ágoston
Kulcsszavak:Thermomyces lanuginosus, α-galaktozidáz
Témakör:Kémia
Azonosító kód:478
A védés dátuma:2003
Elhelyezés dátuma:19 Júl 2010 19:02
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap