Thermomyces lanuginosus eredetű α-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzése

Rezessyné Szabó, Judit (2003) Thermomyces lanuginosus eredetű α-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzése. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
1MB
[img]
Preview
PDF :
225kB
[img]
Preview
PDF :
257kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Hoschke Ágoston
Kulcsszavak:Thermomyces lanuginosus, α-galaktozidáz
Tárgy:Kémia
Azonosító kód:478
Védés dátuma:2003
Elhelyezés dátuma:19 Jul 2010 19:02
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics