Néhány hidroláz, az α- és β-glükozidáz, valamint a pektin-metil- észteráz élelmiszeripari alkalmazhatóságának vizsgálata

Balogh, Teréz (2004) Néhány hidroláz, az α- és β-glükozidáz, valamint a pektin-metil- észteráz élelmiszeripari alkalmazhatóságának vizsgálata. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
1298Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in english)
163Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
203Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Kosáry Judit
Kulcsszavak:élelmiszeripar, enzimek
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:442
A védés dátuma:2004
Elhelyezés dátuma:13 Ápr 2010 15:52
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:39

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap