Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products

Engel, Rita (2010) Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
4Mb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
141Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in english)
92Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Kulcsszavak:élelmiszerdúsítás, vízben oldódó vitaminok
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:427
A védés dátuma:23 Március 2010
Elhelyezés dátuma:03 Márc 2010 14:23
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:39

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap