Corvinus University of Budapest (Doctoral Programs) | Corvinus Research Archive | Central Library | DART-Europe Portal
Logo

Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products

Engel, Rita (2010) Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Preview
PDF :
4Mb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
141Kb
[img]
Preview
PDF : (draft in english)
92Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Uncontrolled Keywords:élelmiszerdúsítás, vízben oldódó vitaminok
Subjects:Food and beverage technology
ID Code:427
Date:23 March 2010
Deposited On:03 Mar 2010 14:23
Last Modified:28 Sep 2013 14:39

Repository Staff Only: item control page