Engel, Rita (2010) Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
4MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
144kB | |
|
PDF : (draft in english)
95kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva |
| Kulcsszavak: | élelmiszerdúsítás, vízben oldódó vitaminok |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 427 |
| Védés dátuma: | 23 március 2010 |
| Elhelyezés dátuma: | 03 Mar 2010 14:23 |
| Last Modified: | 28 Sep 2013 14:39 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika