Tejsavó és szőlőmust feldolgozása komplex membrántechnikai eljárásokkal = Processing whey and grape must by complex membrane procedures

Rektor, Attila (2009) Tejsavó és szőlőmust feldolgozása komplex membrántechnikai eljárásokkal = Processing whey and grape must by complex membrane procedures. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
1213Kb
[img] PDF : (draft in english)
245Kb
[img] PDF : (az értkezés tézisei magyar nyelven)
233Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Vatai Gyula
Kulcsszavak:membránszűrés, tejipar, üdítőipar
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:409
A védés dátuma:3 December 2009
Elhelyezés dátuma:03 Márc 2010 11:27
Utolsó változtatás:22 Okt 2010 09:13

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap