Corvinus University of Budapest (Doctoral Programs) | Corvinus Research Archive | Central Library | DART-Europe Portal
Logo

Tejsavó és szőlőmust feldolgozása komplex membrántechnikai eljárásokkal = Processing whey and grape must by complex membrane procedures

Rektor, Attila (2009) Tejsavó és szőlőmust feldolgozása komplex membrántechnikai eljárásokkal = Processing whey and grape must by complex membrane procedures. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
1213Kb
[img] PDF : (draft in english)
245Kb
[img] PDF : (az értkezés tézisei magyar nyelven)
233Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Vatai Gyula
Uncontrolled Keywords:membránszűrés, tejipar, üdítőipar
Subjects:Food and beverage technology
ID Code:409
Date:3 December 2009
Deposited On:03 Mar 2010 11:27
Last Modified:22 Oct 2010 09:13

Repository Staff Only: item control page