Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazásának hatásai néhány élelmiszer mikrobiológiai állapotára és más minőségjellemzőire

Kálmánné Tuboly, Eszter (2009) Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazásának hatásai néhány élelmiszer mikrobiológiai állapotára és más minőségjellemzőire. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Preview
PDF :
2146Kb
[img]
Preview
PDF : (draft in english)
111Kb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
131Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Farkas József
Uncontrolled Keywords:mikrobiológia, lipidoxidáció, fehérjedenaturáció, Enterococcus faecalis
Subjects:Food and beverage technology
ID Code:394
Date:2009
Deposited On:18 Feb 2010 14:51
Last Modified:28 Sep 2013 14:39

Repository Staff Only: item control page