Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazásának hatásai néhány élelmiszer mikrobiológiai állapotára és más minőségjellemzőire

Kálmánné Tuboly, Eszter (2009) Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazásának hatásai néhány élelmiszer mikrobiológiai állapotára és más minőségjellemzőire. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
2146Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in english)
111Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
131Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Farkas József
Kulcsszavak:mikrobiológia, lipidoxidáció, fehérjedenaturáció, Enterococcus faecalis
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:394
A védés dátuma:2009
Elhelyezés dátuma:18 Feb 2010 14:51
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:39

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap