Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazásának hatásai néhány élelmiszer mikrobiológiai állapotára és más minőségjellemzőire

Kálmánné Tuboly, Eszter (2009) Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazásának hatásai néhány élelmiszer mikrobiológiai állapotára és más minőségjellemzőire. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
2MB
[img]
Preview
PDF : (draft in english)
114kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
134kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Farkas József
Kulcsszavak:mikrobiológia, lipidoxidáció, fehérjedenaturáció, Enterococcus faecalis
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:394
Védés dátuma:2009
Elhelyezés dátuma:18 Feb 2010 14:51
Last Modified:28 Sep 2013 14:39

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics