Műszeres gyorsmódszerek alkalmazása sertéshús minőségváltozásának jellemzésére

Magyarné Horváth, Kinga (2009) Műszeres gyorsmódszerek alkalmazása sertéshús minőségváltozásának jellemzésére. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
1MB
[img] PDF :
249kB
[img] PDF :
249kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Farkas József
Kulcsszavak:élelmiszer-tarósítás, élelmiszer-mikrobiológia, húsfeldolgozás
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:388
Védés dátuma:26 augusztus 2009
Elhelyezés dátuma:27 Jul 2009
Last Modified:06 Aug 2009 00:18

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics