Műszeres gyorsmódszerek alkalmazása sertéshús minőségváltozásának jellemzésére

Magyarné Horváth, Kinga (2009) Műszeres gyorsmódszerek alkalmazása sertéshús minőségváltozásának jellemzésére. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
1670Kb
[img] PDF :
243Kb
[img] PDF :
243Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Farkas József
Kulcsszavak:élelmiszer-tarósítás, élelmiszer-mikrobiológia, húsfeldolgozás
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:388
A védés dátuma:26 Augusztus 2009
Elhelyezés dátuma:27 Júl 2009
Utolsó változtatás:06 Aug 2009 00:18

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap