Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében

Dalmadi, István (2009) Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
1361Kb
[img] PDF :
122Kb
[img] PDF :
101Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Farkas József
Kulcsszavak:szamóca, málna, élelmiszer-feldolgozás, minőségváltozás
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:387
A védés dátuma:2009
Elhelyezés dátuma:22 Júl 2009
Utolsó változtatás:06 Aug 2009 00:18

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap