Feketeribiszke-lé és vörösbor besűrítése integrált membránműveletek alkalmazásával = Concentration of blackcurrant juice and red wine by integrated membrane processes

Bánvölgyi, Szilvia (2009) Feketeribiszke-lé és vörösbor besűrítése integrált membránműveletek alkalmazásával = Concentration of blackcurrant juice and red wine by integrated membrane processes. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
3360Kb
[img] PDF :
236Kb
[img] PDF : (draft in english)
89Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Békássyné Molnár Erika
Kulcsszavak:gyümölcslé sűrítmény, membránszűrés
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:383
A védés dátuma:22 Július 2009
Elhelyezés dátuma:26 Jún 2009
Utolsó változtatás:28 Jan 2011 10:20

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap