Bánvölgyi, Szilvia (2009) Feketeribiszke-lé és vörösbor besűrítése integrált membránműveletek alkalmazásával = Concentration of blackcurrant juice and red wine by integrated membrane processes. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
3MB | |
|
PDF :
242kB | |
|
PDF : (draft in english)
91kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Békássyné Molnár Erika |
| Kulcsszavak: | gyümölcslé sűrítmény, membránszűrés |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 383 |
| Védés dátuma: | 22 július 2009 |
| Elhelyezés dátuma: | 26 Jun 2009 |
| Last Modified: | 28 Jan 2011 10:20 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika