Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel

Ujhelyi, Gabriella (2009) Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] HTML :
12Mb
[img] HTML :
336Kb
[img] HTML :
260Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Gelencsér Éva
Kulcsszavak:GMO, géntechnológiailag módosított organizmusok, élelmiszerbiztonság
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:381
A védés dátuma:3 Július 2009
Elhelyezés dátuma:11 Jún 2009
Utolsó változtatás:07 Aug 2009 12:56

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap