Ujhelyi, Gabriella (2009) Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
HTML :
13MB | |
|
HTML :
344kB | |
|
HTML :
266kB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Gelencsér Éva |
| Kulcsszavak: | GMO, géntechnológiailag módosított organizmusok, élelmiszerbiztonság |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 381 |
| Védés dátuma: | 3 július 2009 |
| Elhelyezés dátuma: | 11 Jun 2009 |
| Last Modified: | 07 Aug 2009 12:56 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika