A fűszerpaprika őrlemények érzékelt és mért színjellemzői

Hovorkáné Horváth, Zsuzsa (2007) A fűszerpaprika őrlemények érzékelt és mért színjellemzői. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
1MB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Fekete András
Kulcsszavak:szinezéktartalom, fűszerpaprika
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:21
Védés dátuma:14 május 2007
Elhelyezés dátuma:25 Jun 2007
Last Modified:28 Sep 2013 14:37

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics