Hovorkáné Horváth, Zsuzsa (2007) A fűszerpaprika őrlemények érzékelt és mért színjellemzői. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
  | 
PDF : 
 1MB  | 
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) | 
|---|---|
| Témavezető: | Fekete András | 
| Kulcsszavak: | szinezéktartalom, fűszerpaprika | 
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet | 
| Azonosító kód: | 21 | 
| Védés dátuma: | 14 május 2007 | 
| Elhelyezés dátuma: | 25 Jun 2007 | 
| Last Modified: | 28 Sep 2013 14:37 | 
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

 Letöltési statisztika
 Letöltési statisztika