Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei tejcukorérzékeny és galaktozémiás betegek számára = Possibilities of the production of fermented dairy products for patients suffering from galactosaemia and lactose intolerance

Varga, Zsuzsa (2007) Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei tejcukorérzékeny és galaktozémiás betegek számára = Possibilities of the production of fermented dairy products for patients suffering from galactosaemia and lactose intolerance. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
2218Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Juhászné Román Mariann
Kulcsszavak:tejtermékek, biotechnológia
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:20
A védés dátuma:11 Május 2007
Elhelyezés dátuma:25 Jún 2007
Utolsó változtatás:04 Okt 2013 08:47

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap