Proteomikai módszerek alkalmazása különböző eredetű fehérjék vizsgálatára

Horváthné Szanics, Enikő (2007) Proteomikai módszerek alkalmazása különböző eredetű fehérjék vizsgálatára. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Előnézet
PDF :
2723Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Hajós Gyöngyi
Kulcsszavak:gabonafehérjék, élelmiszerminőség, molekuláris biológia
Témakör:Élelmiszervegyészet
Azonosító kód:198
A védés dátuma:2 Október 2007
Elhelyezés dátuma:07 Szept 2007
Utolsó változtatás:28 Szept 2013 14:38

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap