Horváthné Szanics, Enikő (2007) Proteomikai módszerek alkalmazása különböző eredetű fehérjék vizsgálatára. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
2MB |
| Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
|---|---|
| Témavezető: | Hajós Gyöngyi |
| Kulcsszavak: | gabonafehérjék, élelmiszerminőség, molekuláris biológia |
| Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
| Azonosító kód: | 198 |
| Védés dátuma: | 2 október 2007 |
| Elhelyezés dátuma: | 07 Sep 2007 |
| Last Modified: | 28 Sep 2013 14:38 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltési statisztika
Letöltési statisztika