Pfeiffer, Péter (2012) A kajszi és meggy gyümölcsök flavonoid-bioszintézisének jellemzése = Characterization of flavonoid biosynthesis in apricot and sour cherry fruits. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
3MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
875kB | |
|
PDF : (draft in English)
503kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Hegedűs Attila, Pedryc Andrzej |
Tárgy: | Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet |
Azonosító kód: | 628 |
Védés dátuma: | 2012 |
Elhelyezés dátuma: | 20 Jun 2012 15:42 |
Last Modified: | 08 Oct 2024 11:18 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap