A kajszi és meggy gyümölcsök flavonoid-bioszintézisének jellemzése = Characterization of flavonoid biosynthesis in apricot and sour cherry fruits

Pfeiffer, Péter (2012) A kajszi és meggy gyümölcsök flavonoid-bioszintézisének jellemzése = Characterization of flavonoid biosynthesis in apricot and sour cherry fruits. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
3MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
875kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
503kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Hegedűs Attila, Pedryc Andrzej
Tárgy:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Azonosító kód:628
Védés dátuma:2012
Elhelyezés dátuma:20 Jun 2012 15:42
Last Modified:08 Oct 2024 11:18

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics