Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására

Ignát, Tímea (2012) Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF : (dissertation in English)
3MB
[img] PDF : (draft in English)
346kB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
390kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Felföldi József, Ze'ev Schmilovitch,
Uncontrolled Keywords:élelmiszerminőség, food quality
Subjects:Garden crops, fruits, horticulture
ID Code:615
Date:21 May 2012
Deposited On:16 Apr 2012 12:07
Last Modified:20 Jan 2025 08:19

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics