Ignát, Tímea (2012) Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására [védés előtt]. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF : (dissertation in English)
3MB | |
PDF : (draft in English)
346kB | |
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
390kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Felföldi József, Ze'ev Schmilovitch, |
Kulcsszavak: | élelmiszerminőség, food quality |
Tárgy: | Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet |
Azonosító kód: | 615 |
Védés dátuma: | 21 május 2012 |
Elhelyezés dátuma: | 16 Apr 2012 12:07 |
Last Modified: | 12 Jul 2012 07:58 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap