Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására

Ignát, Tímea (2012) Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers = Roncsolásmentes mérési módszerek étkezési paprika minőségi tulajdonságainak meghatározására. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF : (dissertation in English)
3MB
[img] PDF : (draft in English)
346kB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
390kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Felföldi József, Ze'ev Schmilovitch,
Kulcsszavak:élelmiszerminőség, food quality
Tárgy:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Azonosító kód:615
Védés dátuma:21 május 2012
Elhelyezés dátuma:16 Apr 2012 12:07
Last Modified:20 Jan 2025 08:19

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics