Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai és ízjellemzőinek változása nem ideális tárolás során = Change of physical properties and taste attributes of carrot (Daucus carota subsp. Sativus) during non-ideal storage

Kaszab, Tímea (2013) Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai és ízjellemzőinek változása nem ideális tárolás során = Change of physical properties and taste attributes of carrot (Daucus carota subsp. Sativus) during non-ideal storage. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2013006

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
6Mb
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
388Kb
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
286Kb

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Fekete András
Uncontrolled Keywords:sárgarépa, tárolás, carrot, food storage
Subjects:Garden crops, fruits, horticulture
ID Code:670
Date:6 March 2013
DOI:10.14267/phd.2013006
Deposited On:13 Feb 2013 07:02
Last Modified:14 Nov 2014 12:17

Repository Staff Only: item control page