Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai és ízjellemzőinek változása nem ideális tárolás során = Change of physical properties and taste attributes of carrot (Daucus carota subsp. Sativus) during non-ideal storage

Kaszab, Tímea (2013) Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai és ízjellemzőinek változása nem ideális tárolás során = Change of physical properties and taste attributes of carrot (Daucus carota subsp. Sativus) during non-ideal storage. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2013006

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
6MB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
397kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
293kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Fekete András
Kulcsszavak:sárgarépa, tárolás, carrot, food storage
Tárgy:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Azonosító kód:670
Védés dátuma:6 március 2013
DOI:10.14267/phd.2013006
Elhelyezés dátuma:13 Feb 2013 07:02
Last Modified:14 Nov 2014 12:17

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics